Wij zoeken …

Shantykoor de Landrotten is een senioren gezelligheidskoor in Roden. Wij bestaan dertig jaar en ons repertoire bestaat uit shanty’s, zeemansliedjes, Ierse pub-deuntjes en ook gewoon heerlijke meezingers. Wij zoeken dringend versterking van onze muziekgroep.

Accordeonist(e)
Voor de begeleiding zoeken we een muzikant(e), die sfeer en muziek boven professionaliteit stelt. Het gaat in ons koor vooral om zingen in een sociale en gezellige groep. Op dit moment bestaat ons koor uit 36 mannen en vrouwen (gelijk verdeeld). Het is niet noodzakelijk dat een accordeonist alles kan spelen, een begeleid leerproces is uiteraard bij ons heel gewoon.

Dirigent(e)
Ook voor een dirigent bij ons geldt: geen moeilijke of uitdagende liederen, maar ontspannen zingen van zeer bekend repertoire voor senioren-koren. Het gaat ons om enthousiasme en zingen in een sociaal verband.

De Landrotten oefenen elke maandagavond van 19.30-21.30 uur met aansluitend voor wie wil een “nazit” . Wij oefenen in Roden in de school “de Esborg”. Een onkostenvergoeding is uiteraard bespreekbaar.

Mocht je denken: dat is misschien iets voor mij of ken je iemand die mogelijk enthousiast is hiervoor – neem contact op met de voorzitter: Tom Hallegraeff (tom@hallegraeff.nl of 06 54311922)